Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 35,00
Geleverd binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen
bij vragen mail ons : petsnmorepanningen@gmail.com
 

Verzenden en Retourneren

Verzenden & retourneren

Verzenden
1. Nederland

Verzendkosten bij bestellingen tot € 35,00 bedragen € 6,45 ( pakket wordt aan huis geleverd )

Voor bestellingen vanaf € 35,00 geldt gratis verzending. 

Vanaf € 35,00 GRATIS bezorging in Gemeente Peel en Maas, Wij nemen met u contact op om een afspraak te maken voor levering. 


2. België

Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket.

Verzendkosten bij bestellingen tot € 75,00 bedragen :

- maximaal 2 kg : € 9.00

- maximaal 5 kg : € 12,00

- maximaal 10 kg : € 14,00

- maximaal 20 kg : € 17,00

Voor bestellingen vanaf € 50,00 geldt gratis verzending.

Levertijd

Onze bestellingen versturen wij na betaling binnen 1 a 2 werkdagen (ma t/m vr).
(Tenzij de levertijd anders is aangegeven ivm vakantie of dat gewenst artikel ovv "Verwacht" staat)

Afhalen in de winkel

Kiest u ervoor om u bestelling af te halen in onze winkel, dan ontvangt u van ons een mail vanaf wanneer de bestelling voor u klaarligt.

Retourneren

 • Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. U dient de retourzending van te voren aan te melden via de mail ( info@petsnmore.nl ) , met opgave van reden waarom u niet tevreden bent. Wij bevestigen vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren.
 • Geretourneerde artikelen mogen geen sporen van gebruik of beschadiging vertonen en dienen te worden teruggestuurd in de originele verpakking. 
 • Producten die beschadigd, incompleet of in een staat zijn waardoor het product onverkoopbaar is geworden zullen niet worden geaccepteerd. Als een artikel niet meer als ‘nieuw’ is te verkopen kan de ondernemer de schade verhalen op de consument.

 

Regels retourneren

 1. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van koper (dit is wettelijk bepaald en de kosten zijn afhankelijk van het verzendbedrijf welke klant kiest.)
 2. Bij het ruilen van een artikel zijn de verzendkosten van de retour en de nieuwe toe zending voor kosten van de koper!
 3. U wordt verzocht geen artikelen onder rembours retour te zenden, retourzendingen onder rembours zullen derhalve ook niet worden geaccepteerd.
 4. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden krijgt u het aankoopbedrag van het betreffende artikel retour. In het laatste geval zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald op de rekening van herkomst. Retour zendingen zonder van te voren te zijn aangmeld via mail worden niet in behandeling genomen.
 5. Indien er sprake was van gratis verzending ivm een bestelling boven € 35,00 en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe order bedrag lager uitkomt dan € 35,00, dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.
 6. Gratis geschenken, als u de bestelling in zijn geheel retourneerd, dienen ook retour gestuurd te worden. Als dit niet gebeurt zullen de kosten van de gratis producten van het retour bedrag in mindering worden gebracht.

Uitzondering retourrecht

 • Artikelen die speciaal op verzoek zijn gemaakt of besteld kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
 • SALE artikelen nemen wij niet retour.

 

Laatst bekeken