Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 35,00
Geleverd binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen
bij vragen mail ons : petsnmorepanningen@gmail.com
 

No Worm Pro Puppy

€ 5,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

inhoud no worm:

  • pnm_E536
No Worm Pro Puppy Het nummer 1 ontwormmiddel van de dierspecialist! Met No Worm Pro bestrijd...meer

No Worm Pro Puppy

Het nummer 1 ontwormmiddel van de dierspecialist! Met No Worm Pro bestrijd je de lint-, spoel-, haak-, zweep-, long-, en zelfs de franse hartwormen bij jouw puppy of kleine hond. Alle pups en kleine honden kunnen ontwormd worden met No Worm Pro.

De combinatie van de werkzame stoffen Milbemycine en Praziquantel staat garant voor een veilige bestrijding van wormen. Met deze kleine smakelijke wormtabletten kun je pups al ontwormen vanaf 2 weken leeftijd en 0,5 kg gewicht.

Voor honden van 0,5 tot 10 kg.Het belang van ontwormen Om te voorkomen dat jouw hond last krijgt van een ernstige wormbesmetting is het van belang dat je minimaal 4 keer per jaar ontwormt. Voor de gezondheid van huisdier en gezin is het van belang om regelmatig te ontwormen. Meer informatie over ontwormen vind je op de website van de ESCCAP.

Voor pups geldt dat je in week 2,4,6,8,12 dient te ontwormen. Daarna in de maanden 4,5,6,9 en 12.

Eenvoudige toediening

Gemakkelijk toe te dienen No Worm Pro heeft smakelijke mini tabletten wat het toedienen zeer eenvoudig maakt. De combinatie van een minitablet en een omhulsel met vleessmaak, maakt het dat No Worm Pro zeer goed geaccepteerd wordt bij honden én katten.

Een verpakking No Worm Pro kleine hond & puppy is beschikbaar in 2 of 4 tabletten.

Toedieningswijze

Toedienen van No Worm Pro kun je het beste met of na het voer geven. Door de minitabletten neemt 90% van de honden het tabletje zo uit de hand. Mocht dit niet lukken dan kun je het tabletje door het voer doen of Easypill gebruiken. Easypill is een kneedbare substantie waar de meeste honden gek op zijn. Verstop de pil in een stukje Easypill en je hond zal niet merken dat er een tabletje in zit.

Een veilig diergeneesmiddel. 

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft No Worm Pro geregisteerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig gemonitord in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat No Worm Pro veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.

Dosering No Worm Pro kleine hond & Puppy
0,5 – 1kg ½ tablet
>1 – 5kg 1 tablet
>5 – 10kg 2 tabletten

 

Verdere links naar "No Worm Pro Puppy"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "No Worm Pro Puppy"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

Laatst bekeken