Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 35,00
Geleverd binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen
bij vragen mail ons : petsnmorepanningen@gmail.com
 

Tick Off Combispray

€ 37,50 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

  • pnm_E860
Tick Off Combispray Binnen één uur is jouw hond beschermd tegen teken en vlooien na gebruik...meer

Tick Off Combispray

Binnen één uur is jouw hond beschermd tegen teken en vlooien na gebruik van de Tick Off combispray. Vanwege de nauwkeurige dosering is deze zeer goed in te zetten voor kleinere rassen.

De combispray zorgt, door de insecten-groei-remmer (IGR), dat vlooien zich niet kunnen voortplanten. Hierdoor voorkom je een vlooienprobleem. Beschermt tot 4 weken tegen teken en tot 30 dagen tegen vlooien. Tegen vlooieneieren en vlooienlarven is Tick Off Combispray 10 weken werkzaam.

Tick Off combispray is een langwerkende huidspray tegen teken én vlooien voor de hond.

Werkzame stoffen: Permethrin, Pyriproxyfen.

Tick Off combispray weert teken én beschermt tegen vlooien, vlooieneieren en vlooienlarven. Tick Off combispray: voor een tekenvrije hond tot 4 weken na toediening.

De voordelen van Tick Off combispray

Huidspray met doseerspuit.

Beschermt tot 4 weken tegen teken en tot 30 dagen tegen vlooien. Tegen vlooieneieren en vlooienlarven is Tick Off Combispray 10 weken werkzaam.

Voor alle honden ouder dan 3 maanden.

Weert teken af en voorkomt een tekenbeet

Tick Off heeft een werende werking tegen teken en beschermt de hond óók tegen vlooien. Je ziet dus geen of veel minder teken op uw hond. De combispray zorgt ook, door de insecten-groei-remmer (IGR), dat vlooien zich niet kunnen voortplanten. Hierdoor voorkom je een vlooienprobleem.

Uw hond is binnen een uur beschermd!

Bij toediening verspreidt u het middel met de sproeiflacon over de gehele vacht. Daardoor is het dier direct beschermd tegen teken en vlooien. Binnen 1 uur!

Voor alle honden ouder dan 3 maanden

Tick Off combispray kan veilig worden gebruikt bij alle honden ouder dan 3 maanden. De dosering is afhankelijk van het lichaamsgewicht van de hond. Dat maakt Tick Off combispray ideaal voor de kleine hond.

Toedieningswijze

Uitwendig op de hond toepassen. Op een afstand van 10-20 cm tegen de haarrichting in -niet in de ogen- sprayen. Masseer de vacht bij langharige dieren, zodat het product tot op de huid kan doordringen. Gebruik hierbij handschoenen. Laat het product op de vacht drogen. De hond niet droogwrijven, föhnen of borstelen en niet direct in contact laten komen met gelakte of geverfde oppervlakken.

Let op Tick Off producten bevatten de werkzame stof Permethrin en zijn daarom giftig voor katten!

Een veilig diergeneesmiddel

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft Tick Off geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig gemonitord in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat Tick Off veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.

 

 

 

Verdere links naar "Tick Off Combispray"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Tick Off Combispray"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

Laatst bekeken