0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Welkom bij: Petsnmore dier-woon-cadeau

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Verzenden & retourneren

Verzenden
1. Nederland

* verzending via DHL : Verzendkosten bij bestellingen tot € 50,00 bedragen € 5,75 ( pakket wordt aan huis geleverd )

* brievenbuspost: € 3,50


Voor bestellingen vanaf € 50,00 geldt gratis verzending, uw pakket zal dan via DHL aan huis worden geleverd. 

2. België
Verzendkosten bedragen € 8,00.( pakket dient zelf opgehaald te worden bij een Kiala/Ups punt ) ( meerdaagse levering )


Levertijd

Onze bestellingen versturen wij na betaling binnen 1 a 2 werkdagen (ma t/m vr) middels de door u gekozen verzendmethode.
(Tenzij de levertijd anders is aangegeven ivm vakantie of dat gewenst artikel ovv "Verwacht" staat)

Retourneren

 • Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. U dient de retourzending van te voren aan te melden via de mail , met opgave van reden waarom u niet tevreden bent. Wij bevestigen vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren.
 • Geretourneerde artikelen mogen geen sporen van gebruik of beschadiging vertonen en dienen te worden teruggestuurd in de originele verpakking. 
 • Producten die beschadigd, incompleet of in een staat zijn waardoor het product onverkoopbaar is geworden zullen niet worden geaccepteerd. Als een artikel niet meer als ‘nieuw’ is te verkopen kan de ondernemer de schade verhalen op de consument.

 

Regels retourneren

 1. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van koper (dit is wettelijk bepaald en de kosten zijn afhankelijk van het verzendbedrijf welke klant kiest met een max.van € 6,95 aan verzendkosten)
 2. Bij het ruilen van een artikel zijn de verzendkosten van de retour en de nieuwe toe zending voor kosten van de koper!
 3. U wordt verzocht geen artikelen onder rembours retour te zenden, retourzendingen onder rembours zullen derhalve ook niet worden geaccepteerd.
 4. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden krijgt u het aankoopbedrag van het betreffende artikel retour. In het laatste geval zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald op de rekening van herkomst. Retour zendingen zonder van te voren te zijn aangmeld via mail worden niet in behandeling genomen.
 5. Indien er sprake was van gratis verzending ivm een bestelling boven € 50,00 en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe order bedrag lager uitkomt dan € 50,00, dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.
 6. Gratis geschenken, als u de bestelling in zijn geheel retourneerd, dienen ook retour gestuurd te worden. Als dit niet gebeurt zullen de kosten van de gratis producten van het retour bedrag in mindering worden gebracht.

Uitzondering retourrecht

 • Artikelen die speciaal op verzoek zijn gemaakt of besteld kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
 • SALE artikelen nemen wij niet retour.